tende

Ukoliko želite hlad na terasi, bilo da se radi o sklopivim tendama na ruke,tendama za vertikalnu zaštitu od sunca ili pak tendama za terase i zimske bašte, mi imamo rešenje. Osim što lepo izgledaju tende smanjuju temperaturu u prostoriji za najmanje 5 stepeni.Uz odličnu zaštitu od sunca takođe imaju veliku estetsku i reklamnu namenu.

kako mi to radimo?

Pokretne tende u svim izvedbama mogu biti opremljene automatikom za izvlačenje i uvlačenje zavisno od parametara kao što su vetar, kiša, sunce. Pokretne tende koje imamo u ponudi delimo na zglobne makaza tende i tende za lodja terase (perde).

- Zglobne makaza tende se izrađuju od plastificiranih aluminijumskih profila, noseće čelične( plastificirane) kutije 40mm x 40mm i visoko kvalitetnog inpregniranog (akrilnog) jednobojnog i dezeniranog platna renomiranog spanskog proizvodjaca Sauleda. Konstrukcija tende izrađena je od masivnih aluminijskih profila koji su plastificirani u belu boju. Izvlačenje tende standardno se vrši uz pomoć opruga koje se nalaze u aluminijumskim rukama tende. Visok kvalitet ugrađenih materijala garantuje dugovečnost tendi. Budući da služe stalnoj zaštiti od sunca za terase, balkone, lođe, izloge i slične prostore izrađuju se od duplo impregniranog platna,koje je i antistatičko u raznim bojama. Izrađeno je od visokokvalitetnih akrilnih vlakana koja su otporna na niske i visoke temperature.

U izboru imamo preko 30 boja i dezena.

Zglobne tende imaju više mogućnosti upravljanja i to:

- ručno (kurbla)

- elektromotor (prekidač, daljinski upravljač),

- kombinacija (elektro motor, ručno).

Svaka tenda i svaki prostor su specifični i samim tim svaka tenda ima svoju specifičnu cenu pa nas morate kontaktirati da biste dobili tačnu informaciju koliko košta tenda koja je vama potrebna.

-Tende za lodja terase

Ukoliko imate terasu sa bocnim zidovima i plafonom za Vas imamo u ponudi tende za lodja terase. Ona se proizvodi od standardnog mehanizma za namotavanje, akrilnog ili pvc platna i bocnih ruku od celicnog profila 40mmx20mm plastificiranog u belu boju.

Tenda za lodja terasu je veoma otporna na udare vetra.

Cena tende za lodja terasu je 150€/dužni metar, a ukoliko je tenda manja od 2m naplatiće se 2m odnosno 300€.

Sve cene su sa montažom.

Ukoliko imate već postojeću tendu na kojoj želite da promenite platno jer se iscepalo ili izbledelo, mi se bavimo i zamenom platna. Cena zamene platna za akrilna platna je 25€/m2, a zamena PVC platna je 15€/m2 na utrošen materijal, a minimum je 130€, odnosno ukoliko je obracunata cena platna koje se menja manja od 130€ naplatiće se 130€.

Vršimo i ugradnju nekih modela tendi koje nisu kupljene kod nas i cena usluge ugradnje je od 80€.

Gde radimo?

Kvalitetna ugradnja tendi na području Beograda i okoline...